Handels- og leveringsbetingelser

Nedenstående almindelige handels- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra CA-WES.dk

Generelle oplysninger:

CA-WES Aps
Østerparken 11
2630 Taastrup
Tlf: 2629 7150
mail@ca-wes.dk
CVR 43412876

Betaling
På CA-WES.dk modtager vi betaling med MobilePay, VISA-Dankort, VISA og Mastercard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb vises i danske kroner og er inkl. moms.

CA-WES.dk benytter en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Vores leverandør til betalingsaftalen er NETS Easy.

Levering
CA-WES.dk afsender alle hverdage. Afgiver du ordren inden kl. 12.00, afsender vi samme dag.

Transport

CA-WES.dk regner ikke en vare for leveret, før du har modtaget den ubeskadiget på din bopæl, udleveringssted eller i pakkeboks.

Forsendelse af varer sker med GLS. Levering sker til nærmeste udleveringssted i forhold til din adresse. Leveringsprisen kr. 49,- medmindre købet overstiger 498 kr- totalt.

FRI FRAGT ved ordrer på kr. 498 kr,- eller derover
(gælder kun leverancer til Danmark)

Forventet leveringstid er normalt 1-3 hverdage i Danmark. I tilfælde af længere leveringstid, vil det blive informeret pr. email.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. 

Fortrydelse skal anmeldes til os på mail@ca-wes.dk senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Returnering foregår efter forudgående aftale CA-WES.dk hvor du skal gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen, og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Ved modtagelse tilbagebetaler CA-WES.dk varens pris. Der går normalt 5-14 hverdage, inden det refunderede beløb kan ses på din konto, regnet fra vi har modtaget varen retur. Ved MasterCard m.v. kan der gå op til 45 hverdage.


Bemærk
- Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
- Pakker sendt til en PakkeShop, vil ikke blive afhentet.

Varens stand, når du sender den retur
Husk at du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Reklamationer

- Reklamationspligt over mangelfuld eller fejlagtig levering
Hvis leverancen ikke er i overensstemmelse med den medfølgende faktura, skal køber reklamere indenfor 8 dage, regnet fra den dag, hvor køber har fået det bestilte i hænde. I modsat fald fortabes retten til at gøre indsigelser mod
mangelfuld eller fejlagtig levering.

- Reklamationspligt ved fejl og mangler
For at påberåbe, at varer lider af fejl eller mangler, skal køber anmelde fejlen eller manglen til mail@ca-wes.dk, straks efter at fejlen er opdaget

Køber skal angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Som forbruger har du ifølge købeloven 24 måneders reklamationsret.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.
Det er selvfølgelig en betingelse, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Derfor har du også pligt til at beskrive hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

HUSK ALTID at hvis varen er synligt beskadiget under forsendelsen, skal du afvise pakken ved modtagelse.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Forbehold

CA-WES.dk tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, forkerte prisangivelser, stavefejl, samt forsinkelser, som ligger udenfor vores kontrol, og som efter købeloven må anses som force majeure.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk


Registrering af oplysninger
Når der bestiller varer på CA-WES.dk webshop, registreres de oplysninger, køber har afgivet.

Disse oplysninger anvendes således:
Standardinformationer (påkrævede oplysninger)

- Adresseinformation: Bruges til forsendelesformål i forbindelse med bestilling af varer.
- Telefonnummer / e-mail: Bruges til at kontakte køber i forbindelse behandling af ordrer.
- Betalings/Kortinformation: Bruges til gennemførelse af betalingstransaktioner

Yderligere informationer (frivillige oplysninger)

CA-WES.dk videregiver ikke oplysninger til tredjepart i nogen henseender. De data, køber opgiver når der sker oprettelse som kunde, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder.


Når du køber på CA-WES.dk registreres din IP-adresse og købstidspunktet. Disse oplysninger benyttes alene ved efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort.

Alle aktiviteter fra websitet registreres automatisk i en logfil. Logfilernes bruges kun til anonyme statistiske formål (antal besøgene, hits mm.)

Har du købt en vare, har vi ifølge regnskabsloven pligt til at opbevare disse informationer i minimum 5 år. Har du aldrig handlet via CA-WES.dk men er oprettet som kunde i systemet, kan du til enhver tid anmode om at vi sletter dine data. Dette gøres ved at sende en e-mail til mail@ca-wes.dk

Værneting og lovvalg
Alle tvister, der måtte udspringe af nærværende aftale, afgøres ved anvendelsen af dansk ret. For CA-WES.dk med beliggenhed i København er Fogedretten i København værneting i retskredsen.

CA-WES.dk ejes og udgives af

CA-WES Aps

Østerparken 11

2630 Taastrup

CVR 43412876